Imprimeix

La Soul Machine està d’aniversari. El grup de soul i funky falsetà celebra enguany els seus vint anys i ho fa amb un doble concert al teatre Bartrina de Reus que va tenir lloc el passat cap de setmana i un altre al teatre L'Artesana de Falset, el proper 27 de desembre.

En aquests 20 anys, La Soul Machine ha enregistrat tres àlbums. «Soul.cat» (2009) recollia deu temes imprescindibles del gènere, mentre que a «Terra Negra» (2015) i «Una nota a la nevera» (2017) la formació proposava temes propis en català. La Soul Machine també ha publicat dos singles: «Això és Naldal», dedicat a RAC1 i al programa El món a RAC1 de Jordi Basté en el seu especial de Nadal, i «Fes-te a l’estiu», cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio. La Soul Machine també va realitzar l’espectacle «Els sis grans del Soul», juntament amb l'orquestra Camerata XXI.

La Soul Machine va néixer un dia d’estiu mirant la pel·lícula «The Commitments», amb l’objectiu de ser un referent a l’escena musical catalana. Satisfets i orgullosos de complir 20 anys sobre els escenaris, La Soul Machine vol seguir reivindicant el que defineixen com a Priorat Soul, l'ànima negra de la música vinculada a la terra negra del Priorat.

Foto: Soul Machine

soulmachine

Vist: 389