Informatiu cap de Setmana 15-05-2021

El restaurant Quatre Molins de Cornudella de Montsant ha estat distingit amb una estrella de la Guia Michelin d’Espanya i Portugal. Així doncs, el projecte liderat pel Xef Rafel Muria es converteix en el primer restaurant de la comarca en aconseguir aquest reconeixement.

En una publicació a les xarxes socials, Muria afirmava que senten que el seu projecte i la seva gastronomia “han estat reconeguts”. Així, donava les gràcies a totes les persones “que ens acompanyeu per recordar-nos contínuament qui som i d’on venim, sou part de la nostra essència”. Muria també esmostrava agraït amb la terra del Priorat i amb el poble de Cornudella. “Avui sentim que fem justícia i tornem a aquesta terra una mica d’aquest amor en forma d’Estrella, la primera Estrella Michelin del Priorat”, afirmava.

Finalment, i fent referència a aquest 2020 protagonitzat per la pandèmia de la COVID-19, el xef afegia que “avui més que mai som al costat de tot el sector de l’hostaleria que aquest any no parat de lluitar i lluitar”.

Foto: Restaurant Quatre Molins

rafelmuria

Publicitat