Informatiu cap de Setmana 15-05-2021

Des d’aquest dissabte, l’Ajuntament de Falset posa en marxa “Vals fem Falset”, una campanya d’impuls del comerç local que es perllongarà fins al 17 de gener de 2021. L’objectiu de la campanya, tal i com explicava la regidora de comerç, Núria Borràs, és dinamitzar el teixit comercial de la capital del Priorat. “Són temps difícils en els quals el sector se n’ha ressentit i creiem que aquesta campanya és una manera de revitalitzar-lo una mica, a la vegada que també ajudem a les famílies del poble”, afirmava.

Segons Borràs, des del consistori creuen que cal fomentar la compra al comerç de proximitat perquè és una manera de cuidar i donar vida al poble. “Ens hem de concienciar que cuidar el comerç és cuidar el poble perquè cada vegada que tanca una botiga, els carrer està una mica més mort”, explicava.

En el  marc d’aquesta campanya, a la qual s’han adherit més d’una seixantena de comerços de localitat, l’Ajuntament repartirà 3 vals de 5 € a 1.100 unitats familiars del municipi.Els vals es podran utilitzar en fer una compra mínima en els comerços adherits. Per cada 10 € de compra es podrà utilitzar un val de 5 €. En total, l’Ajuntament invertirà en aquesta campanya 16.500 €.

La campanya “Vals fem Falset” també es recolza amb un vídeo promocional que està protagonitzat pels pastorets així com també altres materials de divulgació. La regidora de Comerç es mostrava molt agraïda amb els joves del grup de pastorets per la seva col·laboració.

06.20.06 xxss fem falset lluquet copia

Publicitat