Informatiu cap de Setmana 15-05-2021

La pandèmia de la Covid-19 ha obligat aquest any a introduir canvis en la campanya de recollida solidària de joguines que, des de fa vuit anys, impulsa el Consell Comarcal del Priorat. Si en edicions anteriors, les joguines podien ser de segona mà, les mesures sanitàries aconsellen, en aquesta ocasió, que siguin estrictament noves. Elisabet Garcia, educadora de l'àrea social i tècnica mancomunada del Consell Comarcal del Priorat explicava que "degut a la pandèmia i amb l'objectiu de garantir la seguretat sanitària cal que enguany totes les joguines siguin noves".

Anualment, al voltant d’un centenar d’infants i joves del Priorat es beneficien d’aquest projecte, que té per lema “Cap infant sense joguina… Cap joguina sense infant”. L’objectiu d’aquesta campanya anual no és cap altre que "tots els infants, adolescents i joves de la comarca puguin gaudir d’un regal el dia de Reis". Els destinataris d’aquesta iniciativa són membres de famílies que es troben en una situació socioeconòmica desfavorable, infants i joves que difícilment poden rebre un regal durant les dates nadalenques. T

Enguany, la campanya compta amb la col·laboració de Creu Roja Priorat, Cáritas, l’Institut Priorat, l’AMPA de Falset i la Bibloteca Pública Salvador Estrem i Fa, així com de la majoria d’ajuntaments de la comarca i d’entitats locals diverses. També cal destacar la gran implicació dels col·lectius de joves prioratins.

FOTO CAMPANYA JOGUINES

 

Publicitat