Informatiu cap de Setmana 15-05-2021

La DOQ Priorat, a través del  projecte Vins de Viticultors, ha fet la donació fins a dia d’avui de 18.000 euros a diverses causes solidàries. Entre les entitats o col·lesctius beneficiats hi ha la campanya #joemcorono, l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, Càritas Diocessana de Tarragona, la Fundació Vicente Ferrer, el Banc dels aliments de les comarques de Tarragona i la Fundació del convent de Santa Clara de Manresa.

El president de la DOQ, Salustià Àlvarez explicava que "la venda de 18.000 ampolles és insignificat en comparació amb els 4 milions que produeix la DOQ però és un projecte solidari que ha permès que els cellers puguin aportar el seu gra de sorra en aquesta crisi econòmica i social que estem vivint".

Vins de Viticultors va nèixer arran de l’aturada de les vendes de vi causada per la pandèmia de la COVID-19 a la primavera. Segons Àlvarez "la situació moral d'incertesa i inseguretat era tan gran que aquest va ser un revulsiu per mentalitzar-nos que es poden seguir fent coses malgrat la pandèmia". Així, amb la compra d’una caixa de 6 ampolles de vins de la DOQ es destinen 6 euros a causes solidàries.

WhatsApp Image 2020 06 30 at 16.40.22

 

 

Publicitat