Informatiu cap de Setmana 15-05-2021

L’Ajuntament de Falset se suma al Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, que se celebra el avui dimecres 25 de novembre, amb la campanya de conscienciació “No us en calleu ni una”. El lema de la campanya és una crida a la societat, no només a la víctima, per denunciar qualsevol mena d’agressió contra les dones.

En aquest sentit, la regidora d’Afers socials, Polítiques d’igualtat, Participació ciutadana i Comerç, Núria Borràs, destacava en declaracions a Ràdio Falset que “la campanya és un missatge a la societat perquè cal que tothom qui conegui alguna situació de violència, la denuncii”.

En el marc d’aquesta iniciativa de conscienciació, ja fa unes setmanes que una gran lona amb el lema de la campanya llueix al carrer de Baix de Falset. A més, durant aquests dies es lliurarà material promocional als alumnes de l’INS Priorat i als veïns de Falset.

Així mateix, l’Ajuntament de Falset també està adherit a la campanya del Consell Comarcal “Al Priorat un no és un no”, un projecte contra les agressions sexistes que prestava especial atenció als contextos de festes i oci nocturn amb l’objectiu d’aconseguir una comarca més igualitària i lliure d’actituds sexistes i discriminatòries.

nousencalleuniuna

Publicitat