Imprimeix

La pandèmia va obligar a suspendre la desena edició del Masroig Vi Solidari que s’havia de celebrar el passat mes de juny. Amb tot, ara, l’organització d’aquest esdeveniment ha decidit sumar-se a la Gala Inseparables, un acte benèfic impulsat per l’Hospital Sant Joan de Déu per recaptar fons per al tractament i la investigació de les malalties pediàtriques greus, com ara el càncer infantil.

Un dels impulsors del Masroig Vi Solidari, Josep Maria Beltran, explicava que “degut a que la COVID no ens va permetre fer la nostra fira, la col·laboració en aquesta iniciativa és una manera d’aportar el nostre granet d’arena ja que l’únic que no ha paralitzat la pandèmia és la investigació d’aquest tipus de malalties”.

La gala tindrà lloc aquest dissabte 28 de novembre i consistirà en un sopar virtual on tots els participants podran gaudir a més de diverses actuacions musicals. Per formalitzar la inscripció cal que fer la donació de 20€ a través del web www.galainseparables.org.

Si en el moment de realitzar la inscripció s’indica que es va de part del Masroig Vi Solidari, l’Hospital Sant Joan de Déiu destinarà la vostra donació a la investigació del càncer infantil.

gala inseparables hospital sant joan deu barcelona

Vist: 1063