Informatiu cap de Setmana 15-05-2021

L’Ajuntament de Falset ha començat a revertir algunes de les restriccions que va aplicar en les primeres setmanes del confinament. En previsió de que les regions sanitàries del Camp de Tarragona, que inclou el Priorat, les Terres de l’Ebre i l’Alt Pririneu i l’Aran entrin en la fase 1 del procés de desescalada el proper dilluns, l’alcalde, Carlos Brull, va anunciar en el ple extraordinari i telemàtic celebrat ahir al vespre, que des d’aquest dijous torna a estar obert el cementiri municipal en l’horari habitual.

Així mateix, el proper dimarts també reobrirà parcialment el mercat ambulant setmanal. Això sí, només hi haurà espai parades d’alimentació i s’hauran d’adaptar a totes les mesures de seguretat. El regidor de Governació, Antoni Muntané, va explicar que totes les parades s’ubicaran al carrer Josep Campàs i estaran suficientment separades perquè es puguin mantenir les distàncies de seguretat. Així mateix, des del consistori s’habilitaran tanques per espaiar tothom i es recomana als venedors que no atenguin més de dues persones a la vegada i que no permetin l’autoservei.

En el ple d’aquest dijous també es va aprovar una modificació de crèdit per a les obres d’ampliació de la zona de terrasses del carrer Miquel Barceló, un projecte té per objectiu ajudar els bars i restaurants perquè puguin donar servei i, alhora, complir les mesures de seguretat durant les fases de la desescalada del confinament. La modficació de crèdit inclou el total de les obres del projecte de remodelació del carrer Miquel Barceló, pressupostades per 14.077, 81€, així com també la compra d’una bóta de sulfatar i mobiliari divers.

Tot i que els treballs encara no s’han realitzat, el fet que a partir de dilluns s’entri en la fase 1 de la desescalada, permetrà que bars i restaurants puguin obrir les terrasses. És per això que Muntané va explicar que de moment les terrasses podran utilitzar el nou espai, que quedarà delimitat de forma provisional.

Finalment, el ple de l’Ajuntament de Falset també va aprovar la substitució de 60 senyals de trànsit antigues per 6 de noves al nuncli antic.

mercat3

Publicitat