Suara Indonèsia

Suara Indonesia

Suara Indonèsia és un programa que ens porta una gran varietat de cançons i estils provinents d'aquest país asiàtic. La Chartini (indonèsia) i el Jordi (falsetà) condueixen aquesta hora musical que et traslladarà a un indret riquíssim culturalment, i que queda reflexat en la seva música.

El podeu escoltar cada dijous a les 19.00

El futbol és un esport que està a tots els racons del món, i també és l'esport més seguit d'Indonèsia, però també ho és el bàdminton i el bàsquet. Explicarem amb més detall els esports més importants a Indonèsia.

El dimarts va ser el Nyepi, que és un dia molt important per als Hindús. Explicarem en què consisteix aquesta festivitat i també parlarem sobre la relació de l'hinduisme amb Indonèsia.

Avui ens venen a visitar la Maria, la Pili, el Marc, la Marina, la Clara i la Núria, i ens expliquen com va ser el viatge en família que van fer a Indonèsia per anar a la nostra boda!

Seguint amb el tema de les illes, avui tractem sobre la més famosa d'Indonèsia, que és Bali. Però no en parlem nosaltres, ens ho explica la Wayan, una balinesa casada amb un català que viu a l'Estartit.

feed-image Subscriu-te per rebre els últims audios
Publicitat