Benvinguts al butlletí Intersetmanal,   

L’Associació de Dones de la Quartera va  recaptar 2.016 euros, el passat diumenge, per la marató de tv3, que enguany es va centra en la diabetis i l’obesitat. L’Artesana de Falset va lluir una bona entrada amb la gala convocada per l’associació de dones que  va avançar entre les actuacions de la corranda, la coral de Falset, Philip Mahon i la coral infantil de l’escola Antoni Vilanova i sortejos per al públic. Al final de la gala, Rosa Fosc,  la presidenta de l’associació de dones es mostrava satisfeta de la gala i els diners recollits.

Fosc

En els sortejos es van repartir entre els guanyadors i guanyadores diferents quadres i altres obsequis realitzats als tallers que organitzar l’associació de dones i algunes donacions d’artistes locals.

Sis joves de la comarca del Priorat rebran avui els diplomes que acrediten la seva participació en un curs del projecte Fórmula Jove de formació com a peó vitivinícola. Aquest programa, impulsat per la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat, s’adreça a nois i noies d’entre 16 i 29 anys que en alguns casos no van acabar l’ESO i que no han trobat feina, amb l’objectiu d’incrementar i millorar les seves oportunitats formatives i sociolaborals. El projecte dut a terme a la comarca del Priorat s’ha dividit en una part teòrica de 60 hores i una de pràctica de 70 hores, impartides durant els mesos de setembre i octubre. La formació teòrica va anar a càrrec de l’Institut Priorat. La part final del curs va incloure pràctiques en diferents cellers i cooperatives de la comarca.

El centre Quim Soler literaruta i Vi va tancar dissabte el calendari d’activitats amb una la presentació d’un llibre de poesia molt especial. Es tracta de Perennia, un recull de poesies llatines inscrites a les làpides dels ciutadans romans i traduïdes al català. La compiladora i traductora Mónica Miró, llicènciada en filología clàssica i consultora del UOC, comentava al final de la presentación que pot trobar el lector contemporani en els escrits de les tombes romanes.

Miró

L’any vinent el Centre Quim Soler, compleix 10 anys, pel que ja estan preparant una programació especial per celebra el seu primer decenni de funcionament.

En clau esportiva, el Falset Esportiu no pasa de l’empat a zero davant del vila seca i es manté líder gràcies al menor número de gols encaixats. Els juvenils falsetans es van imposar per tres gols a un, Yassine Ayadi va avançar els locals al minut tres, oriol penna ampliarà el marcador dels falsetans al minut 54 i marcaria el defintiu tercer gol al minut 90.  A la quarta catalana, El Porrera va guanyar els Riudecols per dos gols a un. El visitants es van avançar però la reacció al final del partit, amb els gols de Lluis Civit al minut 85 i Adrià Figueredo al vuitant-nou van fer que els tres punts no marxessin de la comarca. 

Publicitat