Benvinguts al butlletí intersetmanal,

El president de PIMEC,  la patronal de la mitjana, petita i micro empresa, Josep González va reunir-se ahir amb representants de les administracions locals i de PIMEC per contrastar la situació actual tant a nivell local com a . González va comentar als micròfons de Ràdio Falset els motius de la seva visita al Priorat.

Josep González, pres. PIMEC

González també va presidir l’acte de d’adhesió de Priorat Enoturisme a Pimec Priorat.

La nova edició de la presentació del vi novell del celler de Masroig va reunir el passat dissabte mig miler de persones, segons els organitzadors. Una festa que any rere any ha anat buscant vincles amb la tradició i enguany, en la seva etiqueta, homenatja la feina del bestiar que s’utilitzava per treballar la terra ja que Sant Martí, era considerat el protector dels qui portaven els animals de tir. El president del celler masrojà , Jordi Castellví, no descarta que en les properes edicions s’ampliï la durada de la festa.

Jordi Castellví, pres. Celler el Masroig

Tornant a l’edició del passat dissabte, la periodista Bibiana Ballvé va ser l’encarregada d’apadrinar el vi novell i espinjolar la bota. Prèviament Ballvé explicava pels micròfons de Ràdio Falset la seva vinculació amb el món del vi.

Bibiana Ballbé, padrina de la la Festa del Vi Novell 2015

L’associació No Jubilem la Memòria i l’ajuntament dels Guiamets van homenatjar Neus Català el passat dissabte amb un acte a la sala polivalent del poble natal de la lluitadora antifeixista. Català va estar present durant l’acte, en que l’escriptora Elisenda Belenguer, autora del llibre Neus Català Memòria i lluita, va repassar la vida de la guiametana centenària. Una vegada finalitzat l’homenatge, Albert Sabaté, president de No Jubilem la Memòria, resumia les diferents parts de l’homenatge.

Albert Sabaté, pres. NJLM

Miquel Perelló, alcalde dels Guiamets, també valorada l’homenatge.

Miquel Perelló, alcalde dels Guiamets

I un darrera apunt de Neus Català ja que será una dels  protagoniste d’un dels nous segells creats pel gremi de Filatèlia i Numística al costat de l’escriptor i filòsof Ramón Llull o l’expresident Companys entre d’altres.

I la crónica esportiva del passat cap de setmana ens deixa, la victòria del Falset Esportiu a casa contra la selva del camp per tres a zero. Josep Ferrando va marcar el primer gol al minut cinquanta-nou, Daniel Montiel al segon al setanta-quatre i sis minuts més tard un defensa de la Selva marcaria a la seva pròpia porteria per tancar el marcador. Els juvenils falsetans van caure al camp del ‘España canonja per tres gols a un, el gol dels prioratins va ser d’Oriol Penna.

A la quarta catalana derrota per la mínima del Porrera en la seva visita al camp de la Riba.

El derbí prioratí de futbol sala entre el Priorat Nord i el Capçanes es va decantar a favor dels visitants per cinc gols a set. Pel Priorat Nord van marcar Adrià Pellicer, Aleix jimenez, Boris Montlleó i per partida doble, Josep Juncosa. I pel capçanes van marcar un hat-trick Aleix Pena, un doblet Carlos Barceló, i amb un gol Borja Mateo i Ignasi Pena. 

Publicitat