Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset, 

Ens trobem en plena campanya electoral i els partits s’han posat tots a la feina per emportar-se el major nombre de vots possible, també a la nostra comarca. Esquerra Republicana de Catalunya al Priorat va organitzar un acte el passat dissabte a l’hostal Sport de Falset. Una vintena de persones es van reunir per escoltar al cap de llista de la demarcació de Tarragona, Òscar Peris, que va intervenir juntament amb Jordi Sabaté, cap d’ERC a la comarca i Carme Folch, candidata del Priorat a la llista del Parlament.

Peris va destacar que aquestes eleccions no són legítimes i que han estat imposades però a la vegada va afirmar que tot i l’aplicació del 155, la pressió de la comunitat internacional ha fet que l’aplicació d’aquest article fos per un període molt breu i que ara sí que ens observen des de fora.

Peris1

Peris va explicar també que des de l’1 d’octubre i, en especial després de la declaració d’independència del 27 d’octubre, l’agressivitat de l’estat espanyol va augmentar enormement i va subscriure les paraules de Marta Rovira quan afirmava que havien amenaçat amb violència al carrer. 

Tall2

El candidat republicà també va fer una crida al vot útil cap a Esquerra Republicana per evitar que a la demarcació de Tarragona, el dia de les eleccions tinguem una victòria de Ciutadans.

Tall3

El cap d’esquerra a la comarca, Jordi Sabaté, per la seva banda va explicar els compromisos dels republicans amb la comarca, com ara la defensa dels recursos hídrics del Priorat, l’esclariment de tota la polèmica que gira al voltant del Consell esportiu del Priorat i el compromís absolut amb la candidatura del Priorat a Patrimoni de la Humanitat de la Unesco.

Sabaté.

Seguim en campanya, i és que el PSC de Falset va denunciar ahir els atacs que han rebut els seus cartells electorals, els quals han estat estripats, vexats i eliminats de l’espai públic. Maria Jesús Sánchez és la líder dels socialistes a la capital del Priorat. 

Txus1

Sánchez va defensar que no s’hauria d’haver arribat a aquests extrems i que la tensió política ha arribat al carrer però condemna qualsevol tipus de reacció agressiva dels espais electorals, agressions verbals i defensa el respecte a totes les opcions polítiques. 

Publicitat