Les infraestructures de telecomunicacions comencen a ser una preocupació pel teixit empresarial de la comarca. En el darrer informe d’Economia i petites i mitjanes empresa de les comarques de Tarragona que elabora Pimec, s’assenyala les vies de les tecnologies de la informació i la comunicació, al costat de les infraestructures tradicionals, com un dels punts a millora.

Això ho explicava Enric Calvo, representant de Pimec, la passada hora del vermut.

Enric Calvo, representant de Pimec Priorat

En l’informe des Pimec reiteren la seva negativa al Pla hidrològic nacional, ja que podri altera l’activitat agrícola del Delta.

Unió de Pagesos es manifestarà el proper divendres davant de l’oficina del Departament d’Agricultura a Falset per tal de pressionar perquè es reverteixin les retallades en els ajuts agroambientals. Ahir el sindicat agrari va organitzar una xerrada a l’ajuntament de la capital del Priorat. Josep Carles Vicente responsable d’organització d’Unió de pagesos explica que s’inclou dins dels ajuts agroambientals.

Joan Carles Vicente, UP

Des del sindicat critiquen al govern català de retallar aquest ajuts de manera unitaleral.

El Falset Esportiu perd davant del líder de la tercera el Canonja per un gol  dos. El visitants es van avançar al minut 41 però a la represa Francesc Xavier Lorente, al minut 54, va empatar el partit que es decantaria pel canonja al minut cinquanta-set.  El Falset Esportiu va aconseguir la primera victòria de la temporada a casa contra el cubelles per tres gols a zero. Joan Pi al minut nou, Aleix Ruiz al quaranta  i Bernat  Guiu al setanta-quatre van ser els golejados falsetans que van jugar mitja hora de la segona part amb 10 jugadors. El Porrera altra vegada a la tercera també es va retroba amb la victòria al guanyar per quatre gols a tres al Spa Granada de reus. Tres vegades es van avançar els visitants i tres vegades van igualar els prioratins, primer Josep Gomez al vint-i-nou, Jose Antonio Asensio firmava el dos a dos, i en un final frenètic Josep Gomez igualaria el marcador a tres al minut vuitanta-nou i Jose Antonio Asensio al mateix minut aconseguiria els tres punts per la Unió Esportiva.

En futbol Sala derrota del Priorat Nord en la seva visita a la pista del Mediterrania Cambrils per vuit gols a set. Els gols dels prioratins els van firmar Aleix jimenez al minut set, Adrià Pellicer al tretze i al trenta-nou, Oriol Espasa al vint-i-u i al trenta dos, Josep Juncosa al vint-i-nou i Pau Vall al trenta-set.

Publicitat