El procés per construir la nova residència de l’Associació Montsant, que reuneix famílies amb persones disminuïdes de la comarca del Priorat, fa un nou gir.  Després que els finançament conjunt de tots els ajuntaments de la comarca acabes en via morta per problemes legals,  l’Associació ha signat un conveni amb la Fundació Astres per tal que sigui aquesta la que construeixi i gestioni la nova residència.

Miquel Jardí, portaveu de l’Associació Montsant, confirmava aquesta informació feta pública per l’alcalde falsetà en el darrer ple.

Miquel Jardí, portaveu Ass. Montsant

L’Associació Montsant no desapareixerà i, segons Jardí, controlarà la gestió de la fundació Astres.

Les obres del castell de falset que s’havien de finançar amb l’1% cultural estan aturades i aquest any no es podran finalitzar. Segons les explicacions, també en el darrer ple del consistori falsetà, del regidor d’hisenda Miquel Puig,  tot i el compàs d’espera les obres es podrien acabar aquesta legislatura això sí amb una aportació més gran de l’ajuntament.

Miquel Puig, regidor d’Hisenda

Segons l’equip de govern la Generalitat ha recomanat a l’ajuntament que renunci a l’aportació de l’administració catalana aquest any.

En clau esportiva, el Falset Esportiu va empatar a dos gols contra el vilaseca. Els falsetans van haver de neutralitzar dos vegades els gols del visitants. Al minut onze Bernat Guiu i al minut trenta Robert Sánchez, va salvar un punt al Nou Domènech Aragonés. Els juvenils de l’equip de la capital del Priorat van pedre al camp de la Floresta per tres gols a dos amb el gol de la victòria local a l’últim minut. Un gol en pròpia porta dels reusencs i un altre d’Aleix Ruiz al minut seixanta-tres no van servir per aconseguir cap punt. Tornem a la tercera i hem d’afegir , una nova i  contundent derrota de la Unió Esportiva Porrera a casa contra el  Mas Pellicer per un gol a cinc. El gol de l’honor de l’equip prioratí , obra de Roger Boada, arribaria al minut vuitanta-cinc.

El casal Carrasclet organitza demà dimecres a les 9 del matí, a la tradicional botifarrada popular que tindrà lloc a la plaça del final del C. Salvador Estrem i Fa.

Publicitat