L’ajuntament de Falset ha iniciat les obres d’arranjament dels vestidors del poliesportiu. Unes obres que inclouen  el nou enrajolat, la millora del sistema d’evacuació d’aigües, la impermeabilització dels diferents espais dels vestidors. El cost de les obres es situa al voltant dels 59.000 euros i estan subvencionades per la direcció general de Protecció Civil i Emergències del Ministeri d’Interior, dins del PENTA,  ja que el poliesportiu falsetà té entre les seves funcions convertir-se en estació de classificació i descontaminació del municipi en cas que es produeixi un accident nuclear en alguna de les tres centrals nuclears de la demarcació.

Un apunt més de l’actualitat del consistori falsetà en aquest cas però de l’àmbit cultural. L’ajuntament ha decidit iniciar els treballs previs per la redacció del Pla d’Acció Cultural de la capital del Priorat i ha convocat per al dimarts 4 d’octubre als ciutadans i assibilacions per tal de debatre l’estat actual de la cultura i també quines poden ser les línies de futur en aquest sentit. Cal confirmar l’assistència a l’ajuntament, abans del dia 4 d’octubre.

Germans petits és el nom de la futura protectora animals del Priorat. Ahir es va presentar  en un acte al l’ajuntament de Falset on també es va fer la crida a aquelles persones que vulguin col·labora en la futura protectora. Josep Sánchez, president de l’associació germans petits, explica els primers pasos que han fet per tal de fer realitat el projecte.

Josep Sanchez, pres. Germans Petits

La presentació d’ahir també va servir per fer una cridar a aquelles persones que vulguin involucrar-se en el projecte ja sigui en forma de voluntaritat o amb aportacions econòmiques.  L’entitat té previst presentar-se en en diferents municipis de la comarca.

En clau esportiva, abans dels resultats esportius dels equips de la nostra comarca, apuntem que Josep Clua va anunciar el passat divendres que deixar la direcció de la cursa vila de Falset després de deu edicions i la consolidació de la prova en el calendari de curses de muntanya. Pel que fa als resultats, el Falset esportiu es va imposar a la seva visita a la Selva del Camp per un gol a dos. Joaquim Torne al minut 31 i Francesc Xavier Lorente al quaranta cinc van decidir el partit pels falsetans tot i el gol dels locals al final del partit. La Unió Esportiva Porrera , una jornada més va tornar a perdre, el passat cap de setmana al camp dels Riudoms per tres gols a un. El gol d’Ivan Pàmies pels Porrera arribava al minut quaranta cinc quan ja n’havien rebut dos dels locals, el tercer arribaria a la segona part. 

Publicitat