Benvinguts al butlletí informatiu,

L’encamisada del 2016 es va tancar amb un èxit de participació amb gairebé una seixantena de carros i cavalls, unes xifres que des del Centre d’Estudis Falsetans situen com l’edició amb més participació dels darrers anys. Anton Vidal, president del centre d’estudis falsetans, feia balança l’edició

Anton Vidal

Tot i la dada positiva de participació, des del centre d’estudis assumeixen que un augment dels participants plantejaria algun problema logístic

Vidal

I un darrer apunt de l’encamisada.  En l’espai hora del vermut del passat dissabte es va posar damunt de la taula la necessitat de comunicar millor, les activitats de la comarca a administracions com la Diputació. Enric Calvo, de Pimec i Priorat Enoturisme comentava el fet  que la festa falsetana no es trobava a l’agenda de la Diputació tarragonina.

Enric

Per cert, Calvo al costat del presidents del consell comarcal del Priorat, Joan Carles Garcia es un dels firmants del conveni corner amb la diputació tarragonina per la promoció de promocionaran els seus atractius de manera conjunta i coordinada en fires nacionals, estatals i internacionals que se celebrin al llarg d'aquest any 2016.

I tancarem el butlletí amb els resultats del passat cap de setmana, el Falset Esportiu va caure a casa per zero gols a quatre davant l’España canonja. El juvenils falsetans també van perdre al camp del Riudoms per quatre gols a dos. Oriol penna obria el marcador al minut 41 i Aleix Ruiz posava el dos a dos al marcador però els locals marcarien als darrers minuts.  El porrer va guanyar al camp del Maspujols per dos a tres. El locals obririen el marcador però a la pròpia porteria després un doblet de Xavier Font van servirà als prioratins per emportar-se els tres punts.

En futbol sala la creu va ser pel Capçanes que va perdre davant del vila seca per tres gols a quatre. Els caçanencs van remuntar els  0-2 inicial amb els gols de Jordi quintana al minut 6 i Carlos Barceló al 14. El gols d’Ignasi pena situava el prioratins per davant el marcador però l’equip del tarragonès tornaria a supera els locals am dos gols més. I la cara va ser pel Priorat Nord que va guanyar al Castellvell del camp al poliesportiu de Cornudella amb un hat-trick de Boris Monlleó i les aportacions golejadores de Pau Valldomenech al minut 19, Adrià Pellicer al vint-i-vuit i Josep Juncosa al trenta-dos.

Publicitat