Benvinguts al butlletí intersetmanal,

El regidor d'Unió Democràtica de Catalunya, Antoni Muntané, entra a l'equip de govern després de mesos de reunions amb el grup d independents per Falset. L'acord arriba , també , després de la votació dels pressupostos on ja es va poder visualitzar el divorci entre el regidor de convergència Democràtica  i el d'Unió, que va aprovar-los al costat del grup dels independents. Muntané assumirà les competències mercat fires i festes com comenta ell mateix.

Muntané

Jaume Domènech, l’alcalde falsetà, obrir l’acord també al regidor de CDC.

Domènech

Amb l'entrada de Muntané a l'equip de govern falsetà, el regidor Albert compte de convergència queda com l'únic regidor a l'oposició.Un altre canvi, Enric Calvo substitueix Isabel Vila al capdavant de l'associació Priorat Enoturisme. En la darrera junta de l'associació, aquesta setmana, es va acordar el canvi. Calvo en declaracions a aquesta assenyala que mantindrà les línies de treball de l'Associaicó

Calvo

Enric Calvo substitueix Isabel vila que ocupa el càrrec des de la creació de l entitat l'any 2013.


El PSC planteja polítiques per lluita contra l'atur i la reforma constitucional per aconseguir una nova majoria al congrés després de les eleccions del proper diumenge. La número dos per Tarragona Diana Salvador, va visitat dimarts el mercat de falset i va visitar aquesta emissora on va comentar les bases del programa del PSC.

Salvador

Salvador creu que la socialistes tarragonins repetiran els dos diputats de les passades eleccions generals.

L'agenda del cap de setmana abans del Nadal, comença divendres amb la presentació del llibre a toca dels dits de l'autor pradellenc Xavier Vaque. I dissabte també a la biblioteca a els dotze del migdia presentació de l’ànec verd el cd de Jordi Català que porta per subtítol Ballem, també, en català (Pensa, riu i balla) o 35 anys de rock i ball en català.  I per diumenge Guiamets celebra la fira de Nadal i artesania. 

Publicitat