Butlletí informatiu 27-01-2021

Benvinguts al butlletí informatiu de ràdio Falset.

Els posem al dia de les activitats previstes per aquest cap de setmana.

El proper dissabte 8 de març de 2003 a partir de les 12 del migdia, tindrà lloc a la Aguiló Vinateria de Falset, un tast de vins amb comentaris de l'enòleg Joan Asens. Es farà una cata dels vins de l'any 2000:

Clos Erasmus 2000

Finca Dofí 2000

Clos Mogador 2000

Vall Llach 2000

Clos de l'Obach 2000

Clos Martinet 2000

Per a participar-hi han d'inscriure's-hi amb anticipació abonant 45 euros.

El mateix dissabte, amb motiu del dia de la dona treballadora, l'Associació de Dones "La Quartera", organitza una sortida al teatre Bartrina de Reus, per veure l'espectacle: "Frec a Frec", amb Lloll Bertran. Es volen oferir dues visions diferents i complementàries d'un tema universal: les relacions home-dona.

Per al diumenge els proposem anar fins a Ulldemolins. Allà se celebra el dia de la truita amb suc. Els actes comencen a les 9 del matí amb un cercavila popular i un esmorzar al poliesportiu. A les 11 del matí es donarà inici a la Xaranga pels carrers del poble. També podran passejar-se pel mercat de productes artesans d'arreu de Catalunya i podran adquirir Cassoletes de Truita amb Suc.

A les 11 també es presentaran les truites a concurs a la Plaça de l'ermita del Loreto. A dos quarts de dotxe se celebrarà missa a la parròquia i a dos quarts d'una el Jurat emetrà el veredicte de les truites guanyadores. Les persones que guanyin el primer i el segon premi elaboraran una truita al mig de la plaça, i seguidament es farà una degustació de les truites a concurs acompanyades amb pa de Galet. La jornada acabarà amb un ball al casal social a les quatre de la tarda.

Més propostes per diumenge. Es tracta d'una activitat organitzada per l'Associació de Dones de Móra d'Ebre. A les set del vespre, al teatre municipal La llanterna de Móra d'Ebre, la companyia Mite-les hi representen l'obra "Amor, prozac i dubtes", que es tracta d'una adaptació de la novel·la homònima de Lucía Etxebarría. El preu de l'entrada és de 10 euros.

Fins aquí la nostra agenda d'actes. Gràcies per la seva atenció.

Publicitat