Butlletí informatiu 23-09-2020

Benvinguts al butlletí informatiu de ràdio Falset

La Diputació de Tarragona ha subvencionat diversos municipis de les comarques tarragonines per a la celebració de fires locals i altres activitats de promoció econòmica per un import de 211.780,49 euros. Aquestes activitats es concretarien en afavorir la seva oferta industrial així com les seves possibilitats comercials i de serveis en general o per promocionar la realitat productiva de l'àrea. Algunes de les localitats de les nostres comarques són destinataries d'aquestes subvencions.

Falset rebrà 3.756 euros. Móra d'Ebre, Móra la Nova i Rasquera rebran 6.040,18 euros als municipis de Móra d'Ebre, Móra la Nova i Rasquera. Mentre que Batea, Corbera d'Ebre, La Fatarella i Gandesa rebran 5.385,7 euros.

Anem ara fins a Poboleda, on aquest divendres els membres de la Plataforma Nunca Máis de Catalunya oferiran una conferència sobre les repercussions de la marea negra del Prestige i la situació que pateix el poble gallec. Durant l'acte, que tindrà lloc a la sala polivalent de la Closa, es passaran diverses diapositives i imatges de la costa de Galícia. A més, l'Ajuntament de Poboleda aprofitarà la presència dels membres de Nunca Máis per fer-los efectiu un donatiu de 900 euros. Aquests diners provenen de les dietes dels regidors del consistori, que els darrers set anys s'han destinat a comprar detalls per als veïns.

Acabem ja amb una activitat que comença avui mateix a La Vilella Baixa. Avui mateix comença el curs de cuina de carns i peixos, al Restaurant el Racó del Priorat. Un curs que s'allargarà fins el 28 d'abril. Els destinataris d'aquesta formació són els treballadors en actiu del ram de l'Hosteleria.

Fins aquí el nostre butlletí informatiu. Moltes gràcies per la seva atenció.

Publicitat