Informatiu cap de Setmana 01-08-2020

Benvinguts al butlletí informatiu de Ràdio Falset.

Falset va viure una nit de cap d'any tranquila i sense incidents, en què es va celebrar l'arribada del 2003 amb les campanades de l'església de Santa Maria i els petards de la colla de diables pere botero.

I encetem el nostre primer espai informatiu de l'any amb una notícia de tall econòmic.

Porrera, Gratallops i la Vilella Baixa, són alguns dels pobles del Priorat que es beneficiaran dels crèdits concedits per la Diputació de Tarragona, destinats a obres d'infraestructura o de millora dels serveis de competència municipal, entre d'altres. Gratallops, Porrera, la Vilella Baixa i Poboleda rebran crèdits per un valor de 150.253 euros. Gratallops destinarà l'ajuda a la millora de serveis municipals i a la pavimentació de l'entrada a la població i del carrer Piró. Per la seva banda, Porrera invertirà el crèdit en l'adquisició de terrenys per a serveis municipals i l'arranjament d'algunes infrestructures del municipi. La Vilella Baixa utilitzarà l'assignació a la pavimentació i millora de la xarxa d'aigua en diversos carrers i la millora de la pista poliesportiva.

Aquesta actuació s'emmarca en un programa de crèdits que concedeix la diputació als ajuntaments de menys de 10.000 habitants i consells comarcals de les comarques de Tarragona. D'aquesta manera, la diputació ha repartit entre 22 pobles de la demarcació uns dos milions 770mil euros.

Demà divendres a partir de les 10 del matí, i fins dissabte, els infants tenen una cita al parc infantil de Nadal a Cornudells Montsant. Per dos euros (o tres, si s'opta per un abonament vàlid pels dos dies), nens i nenes podran podran practicar el minigolf, participar en curses de sacs i minikarts, entre moltes altres activitats.

Passem ara a comentar-los dos apunts culturals. Els volem recordar que fins el diumenge dia 5 poden visitar l'exposició de pessebres a la seu del centre d'estudis falsetans, i una mostra organitzada al museu Miquel Montagud de Cabassers, que es presenta sota el nom de "Un passeig pel paisatge". Si necessitessin més informació sobre aquests esdeveniments, poden accedir a l'agenda de l'informatiu, on trobaran referenciades altres activitats que es porten a terme a la nostra comarca.

I avui acabem el nostre butlletí amb una notícia que centra la seva atenció de forma excepcional en la nostra emissora. Volem expressar la nostra satisfacció pel nombre de persones de diversos llocs del món que ha escoltat ràdio falset a través d'internet. Un servei que es va començar a oferir el mes de març passat. En tancar l'any 2002, el nombre de visites ha estat d'unes 5000, el 10% de les quals s'han fet des d'Estats Units. A més també s'han connectat internautes de països com Xina, Tailàndia, Kuwait o Austràlia, entre d'altres.

Fins aquí el nostre butlletí. Gràcies per la seva atenció.

Publicitat