Informatiu cap de Setmana 01-08-2020

Benvinguts al butlletí informatiu de Ràdio Falset.

Móra d'Ebre rebrà 716mil euros de la secretaria general de l'Esport de la Generalitat per construir una piscina coberta a la localitat. Aquesta és la subvenció més quantiosa de les que l'executiu ha destinat per a remodelacions i construccions d'equipaments esportius a la demarcació durant el període comprès entre els anys 2002 i 2005. En total les comarques tarragonines rebran uns 4 milions d'euros en subvencions. En aquest sentit, el Priorat és la menys beneficiada per les ajudes i rebrà uns 20mil cinc-cents euros. Els Guiamets en rebrà 8700 per millorar l'enllumenat del camp de futbol, mentre que Ulldemolins destinarà els 11.800 euros que se li han adjudicat a la reforma de la pista poliesportiva.

El grup d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Móra d'Ebre ha fet arribar a l'alcalde Santiago Campos una petició perquè es dediqui un carrer a l'escriptor i periodista Artur Bladé. La formació ha recordat que el mateix alcalde ja va fer pública aquesta iniciativa durant un cicle de conferències organitzat pel Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre, el maig de l'any 2000.

I com hem fet aquests últims dies, passem ara a recordar-los algunes de les cites pròpies d'aquestes festes, a les quals hi poden acudir.

Ahir ja els vam anunciar la crida que s'ha fet des de l'ajuntament de Falset a totes aquelles persones que vulguin ser voluntaris per organitzar la cavalcada de reis. Els que estiguin interessats en participar-hi, han de passar pel consistori.

A Tivissa, des del passat 25 de desembre i fins el dia 6 de gener, es pot anar a visitar el pessebre vivent, organitzat per l'Esplai Parroquial Esforç. Hi participen unes 120 persones de totes les edats que representen 16 escenes sobre el naixement de Jesús. Excepte avui, el pessebre es pot veure cada dia.

I finalment acabem dient-los que durant la resta d'aquesta setmana se'ls anirà informant puntualment sobre els diversos actes i activitats que s'organitzen a la nostra comarca durant aquests dies. De tota manera, també poden consultar aquesta informació a l'agenda que hem inclòs a la pàgina web de l'informatiu, radiofalset.net.

Fins aquí el nostre butlletí informatiu. Aprofitem per desitjar-los que tinguin un bon canvi d'any.

Publicitat