Informatiu cap de Setmana 01-08-2020

L'acord per la construcció del nou edifici de l'ajuntament del Masroig s'ha publicat al butlletí oficial de la provincia. Un cop desestimat el recurs presentat per Josep M. Bertran i Jaime Vallés, el ple municipal ha procedit a l'aprovació definitiva del projecte que tindrà un cost aproximat de 740 mil euros i que tindra ajudes en el seu finançament del pla d'obres i serveis, el pla d'acció municipal i dels fons europeus Feder. El nou edifici s'aixecarà en un solar de 2000 metres quadrats, a la perllongació del passeig del progrés. A banda de les instalacions del consistori cal dir que l'edifici tindrà en la seva planta baixa un local per la gent gran i el museo local que ha de servir com a complement a les visites turístiques del jaciment del Puig Roig.

L'Ajuntament de Porrera convoca un concurs públic per a contractar l'obra de restauració de baranes i murs de contenció. Es tracta d'un projecte que té un pressupost de més de 75 mil euros. A partir d'aquesta publicació al Butlletí oficial de la provincia, hi ha un termini de 26 dies naturals per poder presentar les corresponents ofertes econòmiques a la secretaria del consistori.

L'entitat Càritas Parroquial de Falset organitza per aquest dissabte dia 21, una recollida d'aliments de dos quarts d'11 del matí fins a les dues del migdia. Els aliments que més es necesiten, segons s'informa des de Càritas, són: llet, arròs, llegums, torrons, cava, neules, oli, pasta i sucre. També fóra bo que es portessin objectes d'higiene personal i material de neteja.

El Centre d'Estudis Falsetans organitza un any més l'exposició de pessebres amb totes aquelles obres que es presentin fins divendres, entre les 8 i les 9 del vespre, al Museu. En aquesta mostra, tal com s'especifica en les bases, no s'admetran ni pintures, ni fotografies, ni dibuixos i es podran presentar un màxim de cinc obres per expositor. El dia 5 de gener, a la una del migdia, a la Sala d'exposicions de Caixa Tarragona es farà el lliurament d'un diploma a cada participant. Les diferents obres es podran visitar al celler del Museu. Recordem també que divendres és l'últim dia per presentar també al museu les fotografies per el concurs fotogràfic que organitza com cada any el Centre d'Estudis Falsetans

Publicitat