El Priorat ha contribuit en el fort creixement en nombre d'hectàrees de sòl dedicat a l'agricultura ecològica, registrat l'any passat a Catalunya. Segons la informació facilitada pel ministeri d'Agricultura, les explotacions de vinyes amb tècniques biològiques va créixer. Els productors d'oli amb Denominació d'Origen Siurana també han fet augmentar la superfície de terres dedicades al conreu de l'olivera, mentre que a l'àrea del Delta de l'Ebre han fet el mateix amb el cultiu de l'arròs. D'aquesta manera, Tarragona s'ha convertit en la segona província que dedica més hectàrees a l'agricultura ecològica amb poc menys de 5000 hectàrees, per darrere de Lleida, que compte amb unes 39mil hectàrees.
El president de la Cambra de Comerç de Reus, Francesc Cabré creu que és un error que les comarques del Priorat, la Conca de Barberà i el Baix Penedès siguin incloses sota la denominació de "Camp de Tarragona", amb la resta de comarques tarragonines. Cabré ha expressat aquesta opinió arran dels treballs que el Departament de Política Territorial de la Generalitat està fent sobre la nova divisió territorial. Per Cabré, aquestes tres comarques mai han format part tradicionalment al Camp de Tarragona, i per això ha proposat que aquesta àrea sigui denominada "Comarques Tarragonines". Cabré ha adduit raons històriques i d'identitat de cada comarca per les quals creu que tant el Priorat, com la Conca i el Baix Penedès no s'haurien d'incloure en el denominat "Camp de Tarragona".
Els diferents partits de la oposició al Parlament de Catalunya van presentar durant la setmana passada tot un seguit d'esmenes al pressupostos de la Generalitat, i algunes d'elles afectaven directament al Priorat. Per una banda, Cal afegir que el PSC considera que els pressupostos del govern perjudiquen el camp de Tarragona i les Terres de l'ebre perquè són les àrees on les inversions creixen menys. El grup socialista va proposar la construcció de depuradores, sobretot a les Terres de l'Ebre, així com de carreteres de connexions intermunicipals. Per una altra banda, Esquerra Republicana va demanar plans especials pel Priorat i la Terra Alta i la Conca de Barberà. I finalment, Iniciativa per Catalunya-Verds va demanar la dotació d'un pressupost al nou parc natural del Montsant, entre d'altres propostes.
Cèsar Martinell, l'arquitecte que va dissenyar la seu de la cooperativa agrícola Falset-Marçà serà objecte d'una campanya de promoció turística basada en les diverses obres que va crear per les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. La "Ruta Martinell" és el nou projecte del qual parlem, i implica 37 municipis, a més de particulars i empreses que són propietàries d'edificis que són obra de l'arquitecte. Es tracta d'un organisme que té com a objectiu la promoció turística conjunta d'uns quaranta edificis dissenyats per l'arquitecte . Gandesa serà la seu de la ruta, i és allà on el visitant trobarà tota mena d'informació sobre l'obra de Martinell a Gandesa i la resta de Catalunya. Amb aquest projecte es preveu la instal·lació d'un cartell identificatiu a l'entrada dels pobles que formin part de la ruta. Aquesta és només una nova iniciativa per potenciar el turisme en els municipis que participin en aquest projecte.
El Falset Esportiu ha empatat 1 a 1 davant del líder de la Classificació Sant Jaume d'Enveja, en un partit que s'ha celebrat al camp de futbol de l'equip falsetà.