Informatiu cap de Setmana 20-07-2024

L’Oficina Jove del Priorat ha participat durant el curs escolar 2023-2024 en la realització de diverses accions als centres de secundària de la comarca, l’INS Priorat i l’IE Corbatera, amb l’objectiu de donar-se a conèixer i fer arribar els seus serveis als joves de la comarca. Vora 500 alumnes han participat en les activitats que s’han organitzat.

Se’ns dubte, el projecte més exitós d’aquest curs escolar ha estat el que s’ha realitzat simultàniament als dos centres de secundària per treballar l’educació sexual. Sota el títol Sexibilitza’t Jove!, s’han dut a terme un total de 48 sessions en els dos instituts prioratins que han estat dinamitzades per una educadora sexual.

També s’ha dut a terme La carpa al pati consisteix en donar a conèixer l’Oficina Jove del Priorat, sensibilitzar l’alumnat i fer prevenció sobre diferents temàtiques mitjançant la instal·lació d’una carpa informativa a l’hora d’esbarjo de forma mensual als dos centres de secundària. Al llarg del curs s’han abordat qüestions com la salut mental, l’erradicació de la violència vers les dones, el consum responsable, el racisme i la pau, la salut sexual o el tabac.

Durant aquest curs també s’ha organitzat per primer cop una Trobada de delegats i delegades dels dos centres amb l’objectiu de conèixer-se, crear vincle i tractar assumptes d’interès compartits i s’ha col·laborat amb la Unitat d’Escolarització Compartida El Taller de Falset.

WhatsApp_Image_2024-07-02_at_11.10.26.jpeg

Publicitat