Informatiu cap de Setmana 20-07-2024

El ple del Consell Comarcal del Priorat va aprovar aquest dilluns el nomenament d’un nou gerent, que s’encarregarà de dirigir l’administració comarcal i executar els acords del ple i supervisar el bon funcionament de la institució.

El canvi de gerent era una mesura que ja va anunciar el president de l’ens comarcal, Sergi Méndez, a principi de la legislatura. “Hem aprovat el nomenament d’un nou gerent en coherència al que ja vam acordar a l’inici de mandat amb una voluntat de renovació i de canvi en la gerència del Consell per entomar els nous reptes de futur que tenim com a comarca”, afirma.

Així mateix, Méndez, insisteix en què “no es tracta d’una qüestió de falta de confiança amb l’actual gerent i, de fet, vull agraïr tots aquests anys de dedicació i feina feta al Joan Reig”.

D'aquesta manera, el ple de la corporació va aprovar el nomenament del senyor Àngel Pérez Magrané com a nou gerent del Consell Comarcal del Priorat amb els vots a favor del grup d’Esquerra Republicana. El nou gerent prendrà possessió del càrrec aquest dilluns, 1 de juliol.

DSC_0045_1.JPG

Publicitat