Informatiu cap de Setmana 20-07-2024

Aquest dissabte al vespre té lloc la 12a edició de la Poetada, al juny la falç al puny que organitza el Centre Quim Soler. Enguany l’acte se celebrarà a l’ermita de Sant Pau de la Figuera. Roser Vernet, coordinadora del Centre Quim Soler destaca que “és un un indret emblemàtic que té les vistes més espectaculars de la comarca en els seus 360 graus. Com diu la dita, en els dies clars s’hi poden veure set províncies”.

Des d’aquest mirador incoparable poetes de la talla de Martí Sales, Núria Martinez- Vernis, Enric Casasses, Raquel Santanera o Maria Callís, entre d’altres, oferiran un recital poètic que de Ben segur no deixarà ningú indiferent. Vernet destaca que molts d’ells ja es prenen el participar a la poetada com una tradició: “Hem incorporat poetes nous, però n’hi ha que no s’ho volen perdre cap any. De fet, alguns ens pregunten a principis d’any quan es celebrarà per reservar-se els dies”.

La Poetada 2024 tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 19h i a l’ermita de Sant Pau de la Figuera. Com també ja es tradició hi haurà una entrada inversa que servirà per recaptar Fons per a la plataforma pel riu siurana.

WhatsApp_Image_2024-06-04_at_21.09.23.jpeg

Publicitat