Informatiu cap de Setmana 20-07-2024

L'Oficina Jove i els ajuntaments del Priorat posen en marxa la campanya 'Piscines Joves’. Aquesta iniciativa oferirà accés gratuït a gairebé totes les piscines municipals de la comarca per als joves d'entre 12 i 30 anys que es treguin l’abonament de temporada del seu municipi.

 Es tracta d’una Iniciativa col·lectiva per a la joventut del Priorat que té com a objectiu fomentar espais de trobada i d'oci entre els joves dels diferents pobles de la comarca més enllà dels centres educatius, amb la finalitat d'incentivar la interconnexió i la sinergia entre aquests. En parla la consellera comarcal de Joventut i alcaldessa de la Morera de Montsant i Escaladei, Meritxell Martorell: “el punt d’unió dels joves de la nostra comarca és l’institut i quan aquest acaba, aquests joves ja no es tornen a veure fins al setembre. Llavors, el que busquem és susbtituir aquest espai de trobada i que sigui la piscina on puguin seguir interactuant, ara en un ambient d’oci”.

El programa “Piscines Joves” compta amb la participació activa de gairebé tots els ajuntaments del Priorat. Tal i com explica Martorell, la iniciativa va nèixer l’estiu passat en el marc del Pla Zonal de Joventut del Priorat Nord i va tenir molt d’èxit. “Va tenir molt bona acollida i els joves estaven molt contents. És per això que ara ho hem volgut fer extensiu a nivell de comarca, on els ajuntaments també ho han rebut amb moltes ganes”, afirma.

Els joves interessats en gaudir d’aquesta proposta tan sols han de treure’s l'abonament de temporada del seu municipi i sol·licitar el carnet 'Piscines Joves' a l'ajuntament corresponent. Amb aquest carnet i el DNI, podran accedir a gairebé totes les piscines de la comarca, disposant de fins a 15 accessos per gaudir de l'estiu de manera segura i divertida.

200946122_2900598313603013_2018525732533672328_n.jpg

Publicitat