Informatiu cap de Setmana 18-05-2024

El 5 de març va tenir lloc la 2a Trobada de l’alumnat de 6è de primària del Priorat, que va reunir 88 joves i els i les seves mestres al pavelló poliesportiu de Falset. Es tracta d’una iniciativa organitzada des de l’Oficina Jove del Priorat que va començar el curs passat amb l’objectiu principal de fomentar i potenciar les relacions i la cohesió entre l’alumnat de 6è de primària de les diferents escoles incloses en l’àmbit de les Zones Escolars Rurals del Priorat (ZER) ja que la majoria d’aquests joves coincidiran, el proper curs als dos instituts del Priorat (Falset i Cornudella de Montsant).

Així mateix, aquest projecte també vol donar a conèixer l’Oficina Jove i els Serveis de Joventut del Consell Comarcal del Priorat, i incorporar i treballar altres temàtiques de forma lúdica i participativa amb els i les alumnes de 6è de primària. Enguany el centre d’interès que s’hi ha treballat és el de l’educació sexual per vincular-lo amb el projecte que s’ha iniciat als dos centres d’educació secundària del Priorat aquest any. D’aquesta manera es pretén donar un primer contacte de l’alumnat amb els tallers d’educació afectivosexual a càrrec de BeFreya.

A més a més, els i les joves alumnes van tenir l’oportunitat de visitar l’Espai Jove i la biblioteca pública Salvador Extrem i Fa de Falset.

WhatsApp_Image_2024-03-06_at_14.33.30.jpeg

Publicitat