Informatiu cap de Setmana 06-04-2024

“Cap Butaca Buida” encara la seva primera edició amb el gran repte d’omplir 60.457 butaques de 145 espais escènics, entre teatres públics, privats i ateneus d’arreu de Catalunya que ofereixen al públic 176 obres en cartellera pel pròxim 16 de març, les quals es poden consultar al web capbutacabuida.cat.

En el cas de Falset, el teatre municipal L’Artesana se suma a la campanya d’impuls teatral amb “Impro show”. El conjunt de les comarques de Tarragona sumen al projecte 5.141 localitats de 14 espais escènics de la demarcació. Aquesta aportació permetrà que el proper 16 de març es facin funcions adherides al “Cap Butaca Buida” a les comarques de l’Alt Camp i el Baix Camp, el Montsià, el Priorat, el Baix Ebre, la Conca de Barberà, el Baix Penedès i el Tarragonès.

Segons la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Falset, Rosa Poy, “amb les darreres 25 temporades de L’Artesana, el teatre municipal ha consolidat una programació de qualitat estable i s’ha consolidat dins el mapa d’espais culturals del territori, més enllà del municipi, és per això que no ens ho vam pensar ni un moment en sumar-nos en aquesta gran iniciativa amb una proposta divertida, per a tots els públics i a un preu molt assequible (5 €)”. El portaveu de “Cap Butaca Buida” a les comarques de Tarragona, Joan Negrié, director de la Sala Trono i membre de la junta d’ADETCA, impulsora de la iniciativa, explica que “el dissabte 16 de març vol ser una festa del teatre a tot Catalunya. Tarragona és terra de teatre, molts dels actors i actrius que veiem ara a escena han sorgit de les comarques tarragonines. A Cap Butaca Buida s’hi ha sumat una representació dels teatres de la demarcació, que fan una feina ingent per apropar les arts escèniques al públic tarragoní, i en properes edicions segur que en seran molts més.”

L’espectacle “Impro show” que es podrà veure a Falset, dissabte 16 de març a les vuit del vespre, es tracta del segon espectacle més vist de Catalunya. Creat per Planeta Impro, el públic és el guionista i el protagonista a través de les seves frases i suggeriments, els improvisadors construeixen personatges, històries i entorns a l’atzar, posant a prova la imaginació i creativitat en aquest espectacle d’humor, original i interactiu en el qual explorar el compromís amb el riure.

impro-show-teatreneu-1024x678.jpg

Publicitat