Informatiu cap de Setmana 06-04-2024

En el marc del Programa Treball i Formació del Consell Comarcal del Priorat, una brigada de treballadors ha realitzat, durant els darrers sis mesos, tasques de manteniment d’instal·lacions municipals i tasques de manteniment de senders. Així mateix, també han realitzat diferents actuacions de manteniment a la deixalleria Comarcal i han col·laborat en la recollida d’aliments a Càritas Reus.

Els municipis que se n’han beneficiat han estat la Torre de Fontaubella, Marçà, Falset, els Guiamets, Bellmunt del Priorat, el Masroig, el Molar, Gratallops, la Vilella Alta, Torroja del Priorat, la Bisbal de Falset, Cabacés i Porrera.

Per altra banda, la persona contractada de la línia DONA ha estat l’encarregada de realitzar el suport netejant als domicilis que tenen Servei d’Atenció Domiciliària i també algunes instal·lacions municipals. Durant els mesos de desembre i gener els treballadors/es han rebut dos cursos de formació transversal, per una banda un de Mediació i resolució de conflictes i per altra un de Detecció, prevenció i gestió de l’estrès.

El programa Treball i Formació pretén afavorir la inserció laboral i millorar l'ocupabilitat de persones que travessen dificultats econòmiques i tenen problemes a l'hora d'accedir al mercat de treball.

brigadaconsell

Publicitat