Informatiu cap de Setmana 06-04-2024

La Denominació d’Origen Montsant participa, amb una vintena de cellers, a la quarta edició de la Barcelona Wine Week, la fira dedicada al sector vinícola que se celebra al Palau 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, des d’aquest dilluns i fins demà dimecres.

Prop de 300 cellers catalans mostraran el potencial del sector vitivinícola català a la Barcelona Wine Week, la primera gran cita internacional del sector i una de les més importants del sud d’Europa, que celebra la quarta edició del certamen. L’objectiu de la Barcelona Wine Week és posicionar-se com un esdeveniment clau i referent en la promoció de la comercialització i internacionalització del sector.

Es tracta d’una fira en ple creixement i en l’edició d’enguany comptarà amb més de 900 empreses expositores (un 15% més que en la darrera edició) i l’assistència prevista de més de 20.000 visitants professionals, entre ells, 650 grans compradors i importadors de mercats estratègics com Estats Units, Alemanya, Canadà, Països Baixos, Xina o el Regne Unit. L’organització calcula que durant l’esdeveniment se celebraran més d’11.400 reunions comercials amb les empreses expositores.

Les tendències en sostenibilitat, enoturisme i innovació seran protagonistes en les ponències i activitats que s’han organitzat en el marc de la Barcelona Wine Week, amb la presència destacada de professionals de reconegut prestigi sobre temàtiques vinculades principalment als terrers, a l’autenticitats dels vins i a les noves tendències com la digitalització.

image002.png

Publicitat