Informatiu cap de Setmana 02-12-2023

Aguiló Vinateria, de Falset, ha obtingut el premi a la “millor botiga especialitzada” a l’«International Wine Challenge Industry Awards Spain 2023». Es tracta d’uns premis que a l’Estat es concedeixen des de fa vuit anys, tot i que al Regne Unit, on van néixer, es lliurem des de fa 25 anys i compten amb un gran prestigi. L’objectiu d’aquests reconeixements és “premiar el treball de sommeliers, educadors, distribuïdors, comercialitzadors, agents, promotors i tots aquells que intervenen en el camí que apropa el vi al consumidor final”, segons figura en la seva pròpia web.

El propietari d’Aguiló Vinateria, Enric Aguiló, es mostra molt satisfet pel premi, en que tenia com a rivals dues botigues especialitzades més, una de Madrid i una de Jerez. “Estem molt contents I satisfets perquè és un reconeixement a la feina feta durant tots aquests anys”, afirma en declaracions a Ràdio Falset.

Aguiló també destaca que aquest reconeixement també es molt positiu per un territori com el Priorat: “és un èxit més que dóna nom i prestigi a la comarca, juntament amb tots els premis que aocnegueixen els vins que es fan aquí. Tot suma”.

L’acte va tenir lloc la nit de dilluns a l’Hotel NH Collection Madrid, i s'hi van lliurar un total de 28 guardons. A banda d’Aguiló Vintareia, el jurat també va reconèixer, entre d’altres, la feina de: Marqués de Murrieta com la millor botiga-celler, el Festival Vino Somontano per la millor campanya de marketing, el Festival de Peralada per la millor campanya de promoció i l’Hotel Tío Pepe com el millor hotel.

enricaguilo

Publicitat