Informatiu cap de Setmana 02-12-2023

El Celler Masroig ja té a punt la nova anyada del seu emblemàtic Vi Novell i ho celebrarà aquest dissabte amb la tradicional festa de presentació que enguanya arriba a la 14a edició. El grup Gertrudis seran els padrins de la popular festa en aquesta edició, així com els encarregats d’espinjolar la bota, donant el tret de sortida a tot un vespre de celebració, on el punt musical anirà a càrrec de la formació vallenca i la seva rumba catalana.  

La festa arrencarà a les 20:00h a la plaça del Celler Masroig amb el concert de Mano’s Rock, que escalfaran l’ambient abans del pregó dels padrins i l’espinjolament de la bota (21:00h), per continuar amb el concert de Gertrudis a partir de les 22:00h. Al llarg de la nit, els assistents podran gaudir de la nova anyada del Vi Novell així com del nou oli del raig, perquè puguin degustar també l’oli de la nova collita. I a més, tapes gastronòmiques de proximitat, amb oferta també per a vegans, i una proposta fotogràfica perquè tothom pugui emportar-se a casa un record de la festa d’enguany del Vi Novell del Celler Masroig.

La imatge del Vi Novell 2023 gira al voltant de la celebració de la primera collita i tot el que implica per als elaboradors en general, i per al poble del Masroig en particular. A més, enguany, i per primera vegada, el disseny de l’etiqueta ha estat escollit a través d’un concurs obert a estudiants, professionals i aficionats al disseny, i que va guanyar Martí González Monés, estudiant d’arquitectura del Prat de Llobregat, d’entre les gairebé 200 propostes rebudes.

vinovell

Publicitat