Informatiu cap de Setmana 18-05-2024

Independents per Falset ha fet públic aquest cap de setmana l’equip amb el que es presentarà a les properes eleccions municipals del mes de maig. La llista estarà encapçalada per l’actual alcalde de la capital del Priorat, Carlos Brull.

Segons explica ell mateix, “fa un parell de mesos vam fer una assemblea del grup d’Independents per fer balanç de mandat i en el que vam demanar si ens donaven confiança per encapçalar de nou la llista”, explica. “A partir d’aquí hem confeccionat una llista amb alguns dels regidors que m’han acompanyat aquests quatre anys i que incorpora persones amb nous perfils que aportin expertesa i noves idees polítiques davant dels canvis del món actual ja sigui a nivell social, econòmic o mediambiental”.

Així doncs, a Brull l’acompanyaran els actuals regidors Àngels Rocamora, Antoni Muntané, Rosa Poy i Robert Coll. A l’equip s’hi afegeixen noms com Maria Peñas, Magí Batllevell, Montsant Ossó, Jordi Muntané, Eduard Chicharro i Vanesa Frazzeta.

Pel que fa al programa, Brull destaca que Independents per Falset “té projecte, té ganes i idees per fer de Falset un llloc on cada dia s’hi pugui viure millor”. “Continuem amb la mateixa il·lusió i les mateixes ganes per treballar pel dia a dia de Falset però també per fer front a projectes de futur com pot ser la millora de l’eficiència energètica o treballar temes d’habitatge i altres aspectes socials per fer que al nostre poble s’hi pugui viure i també viure’l”, afirma.

independentsperfalset

Publicitat