Informatiu cap de Setmana 23-10-2021

La Denominació d’Origen Montsant tha participat aquest cap de setmana a XVIII edició de la seva Fira del Vi de Pollença, a Mallorca. El coordinador de la DO Montsant, Pau Sabaté, va explciar en declaracions a Ràdio Falset que Després de més de dos anys des que es va establir l’acord d’agermanament entre la Fira del Vi de Falset i la Fira del Vi de Pollença, “la DO Montsant ha tornat a Mallorca per reforçar aquest agermanament i continuar establint sinergies entre els cellers de ambdues zones”.  

La Fira ha canviat enguany el seu emplaçament al Claustre de Sant Domingo, i s’ha celeberat al solar de Can Conill, un lloc més concorde a la situació en què encara ens trobem a conseqüència de la crisi sanitària.

 La DO ha comptat amb un estand propi per a fer promoció i donar a conèixer els seus trets característics, i on els assistents han pogut tastar també els vins dels cellers participants: Acústic Celler, Agrícola Ulldemolins, Celler Cairats, Celler Cedó Anguera, Celler de Capçanes, Celler de l’Era, Celler Laurona, Celler Masroig, Celler Pascona, Celler Ronadelles, Celler Vendrell-Rived, Cellers Sant Rafel, Cellers Unió, Coca i Fitó, Companyia Vitícola Sileo, Cooperativa Falset-Marçà, Estones Vins i Orto Vins.  

La Fira del Vi de Pollença està promoguda per l’Associació Vi Primitiu de Pollença, que la va posar en marxa l’any 2004 amb la voluntat que tots els cellers de les Illes Balears es poguessin donar a conèixer al públic general.

Captura de pantalla 2018 05 16 a les 17.15.20

Publicitat