Imprimeix

L'Ajuntament de Falset ha presentat la programació de tardor del teatre L'Artesana, que va donar el tret de sortida el passat dissabte 11 de setembre. En aquesta 18a temporada, la programació de L'Artesana combina propostes per a tots els públics, des del teatre, fins a actuacions musicals, espectacles de màgia i estrenes de cinema. A més, comptarà tant amb figures reconegudes de l'escena, com el Mag Lari, la pianista Clara Peya o el cantautor Joan Americ, com de formacions amateurs com la companyia teatral L'Artesana, que celebrà el seu 20è aniversari, o la Banda de Música Vila de Falset.

La regidora de cultura de l’Ajuntament de Falset, Rosa Poy, destacava la qualitat dels espectacles que es podran veure a la capital del Priorat al llarg d’aquesta tardor. “Hem volgut elaborar una programació molt variada que combini els espectacles professionals amb les actuacions de les entitats locals i comarcals, a les que, com no pot ser d’altra manera, des del consistori hem de donar tot el suport”, afirmava.

Així doncs, i pel que fa a teatre, la programació va començar el passat dissabte amb l'obra musical Molt soroll per no res, amb la companyia teatral L’Artesana. Així mateix, per al 21 de novembre s’ha previst l’espectacle familiar Safari premi Nacional d'Arts Escèniques 2020, a càrrec de La Baldufa, mentre que els clàssics Pastorets de Folch i Torres, amb la companyia teatral L'Artesana es podran veure el dia 2 de gener.

En música, el cantautor valencià Joan Americ oferirà el concert Perquè jo soc poble el 27 de novembre; la pianista Clara Peya, Premi Nacional de Cultura 2020, clourà el Festival Terrer amb Perifèria el 4 de desembre i l'Associació Musical de Falset obrirà el 2022 amb el Concert de Cap d’Any.

Pel que fa a cinema, la cartellera inclou la darrera aventura de La patrulla canina l'últim film de Perdo Almodóvar, Madres paralelas (24 la seqüel·la de La família Addams i la nova entrega de la saga Bond, Sin tiempo para morir.

En la programació de tardor de l’Artesana també destaca l’actuació del Mag Lari, que portarà a l'escenari de Falset el proper 10 d’octubre la seva darrera proposta, Una nit amb el mag Lari, en la qual no faltarà la sorpresa, l'humor i la il·lusió amb què dota tots els seus espectacles.

Per últim, i un any més, el 19 de desembre l'Associació de Dones La Quartera organitzarà la Gala benèfica de la Marató de TV3 dedicada enguany a la salut mental.

Rosa Poy també explicava que la programació de l’Artesana pretén arribar no només a la gent de Falset, sinó també a la resta de la comarca i apropar la cultura al territori. “Creiem que la cultura és un bé essencial i a la qual tots els ciutadans, visquem on visquem, hi tenim dret. És per això que volem que els espectacles que programem a l’Artesana no només arribin als falsetans i falsetanes, sinó també a la resta del Priorat i comarques veïnes”, destacava.

En commemoració del 20è aniversari de la companyia teatral L'Artesana, al vestíbul del teatre s'hi exposarà la cartelleria de totes les seves obres durant els propers mesos.

imatge darxiu del teatre lartesana de falset

Vist: 210