Informatiu cap de Setmana 25-09-2021

El Consorci per a la Normalització Lingüística ha obert les incsripcions per als cursos de català d’aquest curs. Des d’aquest dilluns ja s’hi poden inscriure els alumnes del CPNL del darrer any, i a partir del dia 13 de setembre totes aquelles persones interessades. La inscripció es tancarà el dia 15 de setembre. La informació per a la inscripció ja es pot consultar a la pàgina web.

Per a persones que tinguin dificultat a inscriure’s per Internet, a partir de l’1 de setembre es podrà sol·licitar cita al Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura (977 12 88 61 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) per fer la inscripció presencialment a Reus, Cambrils, Falset i l’Hospitalet de l’Infant, on és previst que es puguin tornar a fer cursos presencials dels nivells Inicial, Bàsic o Elemental.

Els cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística són homologats i disposen de certificació oficial de la Secretaria de Política Lingüística, equivalent al Marc europeu comú de referència. Són cursos gratuïts en els nivells inicials i bàsics, i compten amb reduccions importants en la resta de nivells, excepte en el nivell superior.

Les diferents modalitats d’aprenentatge i la metodologia dels cursos de català del Consorci consoliden un model d’èxit, modern i dinàmic, que permet assolir els coneixements i alhora introdueix l’alumne a la comunitat d’aprenentatge on, a més, disposa de l’accés a altres serveis per activar el català, com el Voluntariat per la llengua.

Campanya set 2021 42 1

Publicitat