Informatiu cap de Setmana 17-04-2021

L’Ajuntament de Falset i l’associació Priorat Enoturisme han signat un conveni de col·laboració pel qual el consistori cedeix temporalment un espai de treball al futur local de coworking a l’associació Priorat Enoturisme per poder desenvolupr la seva tasca. En declaracions a Ràdio Falset, l’alcalde del municipi, Carlos Brull, explicava que “forma part de la voluntat de col·laboració que el consistori vol tenir amb les diverses entitats”.

L’objectiu de l’associació és elaborar un manual de certificació de qualitat per a establiments turístics al Priorat. El projecte que es durà a terme en els propers mesos, que inclou la formació Bones Pràctiques en (Eno) Turisme: Millorar la qualitat del servei i optimitzar l’experiència del visitant, està creat per millorar l’oferta turística dels socis de Priorat Enoturisme, oferint serveis i experiències que atreguin a un turisme de més qualitat.

L’elaboració d’aquest manual anirà a càrrec d’alumnes i ex-alumnes del màster d’Enoturisme Internacional de la Universitat Rovira i Virgili.

L’espai de coworking de Falset, que es posarà en funcionament en els properes setmanes, s’ubicarà a la planta de sota de la Casa de la Música i hi podrà accedir tothom que necessiti un espai per desenvolupar les seves tasques professionals. L’alcalde destacava que “és un espai equipat amb totes les eines necessàries i que només falta acabar d’enllestir alguns detalls”.

Foto: Ajuntament de Falset

conveniajiprioratenoturisme

Publicitat