Informatiu cap de Setmana 19-06-2021

La Comunitat de regants del pantà de Riudecanyes (CRPR) ha emès un comunicat en resposta al que va publicar la Plataforma pel riu Siurana el passat dimecres. Així doncs, la Comunitat de regants admet que “es va denunciar l’ocupació de l’assut per part d’un grup de persones, que prèviament van ser advertides de la prohibició en tractar‐se d’una propietat privada i per raons de seguretat”.

Segons la CRPR, “la Comunitat, en la defensa dels seus interessos i davant el risc que es produeixi algun accident, té l’obligació de procedir a la denúncia dels fets per tal de protegir‐se de la possibilitat de responsabilitat d’eventuals incidències”.

Així mateix, també afirmen que la CRPR “no ha actuat mai en contra de cap acte, manifestació o opinió d’oposició a la seva activitat”. Tot i que diuen que accepten la discrepància i estan a favor de la llibertat d’expressió i opinió, des de la Comunitat també defensen que actuaran “en defensa dels interessos dels seus membres sempre i quan aquestes manifestacions no respectin els límits necessaris de respecte a persones i coses”.

Finalment, també afirmen que la Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes “sempre s’ha mostrat oberta al diàleg” i reiteren que “sempre hem acceptat la diversitat de posicions, per això hem acceptat voluntàriament participar en la Taula del Siurana”.

*Imatge d'arxiu del pantà de Siurana

panta siurana

Publicitat