Butlletí informatiu 24-02-2021

Malgrat encara no està clar si les eleccions al Parlament de Catalunya se celebraran el proper 14 de febrer, ja s’han fet públiques les llistes de les diverses candidatures que hi concorreran, i en el cas de la demarcació de Tarragona, algunes d’elles incorporen diversos noms de prioratins i prioratines.

És el cas de Junts per Catalunya, en què la marçalenca Teresa Pallarès hi concorre com a número 4 mentre que Meritxell Cardona ho fa en el número 10. Per la seva banda, l’exalcalde de Torroja, Jordi Aixalà, és el número 16 a la llista d’Esquerra Republicana.

També a la llista de la CUP hi ha representació prioratina. Montserrat Solà és la número 14 de la candidatura dels cupaires mentre que el regidor a l’ajuntament dels Guiamets, Manel Sales, hi va com a suplent. La portaveu de Falset Pot Més, Maria Jesús Sánchez, també és suplent, en aquest cas, a la llista del Partit dels Socialistes.

La candidatura del PdeCat incorpora com a número 13 per la demarcació de Tarragona a l’alcaldessa de Pradell, Lourdes Aluja, i com a suplent l’alcalde de Porrera, Joan Carles Garcia. Finalment, Andreu Bartolomé figura com a número 3 de la candidatura e Primàries i Núria Español concorre com a número 7 a la llista del Partit Animalista contra el Maltractament Animal (PACMA).

14f

Publicitat