Butlletí informatiu 20-01-2021

Òmnium Priorat ha organitzat l’activitat Relats enllaçats, que consisteix en la creació d’un text cooperatiu entre tots els participants. Neus Gardell, vocal de la territorial d’Òmnium a la comarca explicava, en declaracions a Ràdio Falset, que “es tracta de que un primer participant escrigui un text, que després passarà a un segon que el continuarà com ell vulgui i després a un tercer, etc. L’objectiu és que el resultat sigui un relat escrit en xarxa pels prioratins i prioratines”.

Segons Gardell, aquesta proposta va sorgir en el marc de la situació de pandèmia i confinament causats per la COVID-19 i es marca com a objectiu “fomentar la creativitat, la cultura i compartir la llengua entre tots els prioratins, d’una manera virtual, fent xarxa i creant un relat en relleus entre tots”. “Malgrat la distància física voliem continuar mantenint vincles entre la gent del Priorat i ho voliem fer d’una manera creativa, lúdica i cooperativa”, afegia.

Totes aquelles persones que vulguin participar en els Relats enllaçats s’han d’inscriure a través d’un formulari que es pot trobar a les xarxes socials d’Òmnium Priorat fins al 30 de novembre. A partir d’aquí, des de l’entitat s’informarà de quina manera es durà a terme el procés creatiu del text.

La pandèmia ha afectat de ple les primeres passes d’Òmnium Priorat ja que fins a aquest passat mes d’octubre no es va poder celebrar l’assemblea constituent. Amb tot, des de la terriotrial de l’entitat a la nostra comarca segueixen treballant en les diverses activitats previstes pel 2021 com ara el concurs de curtmetratges en versió original en català VOC, les celebracions de Sant Jordi i Sant Joan o la primera edició del certamen literari Neus Català, previst per la propera tardor.

relatsenllacats

Publicitat