Imprimeix

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha informat aquest dimarts que la residència Les Vinyes de Falset ja no té cap resident positiu de COVID-19. Així doncs, el centre és considerat actualment com a residència verda ja que no té cap dels residents amb simptomatologia o amb un diagnòstic positiu de coronavirus.

Actualment, la residència compta amb 76 usuaris. Des del centre, gestionat des de la intervenció del Departament de Salut per STS Gestió, s’estan aplicant els protocols pel que fa a comunicació als familiars i informació diària. Així mateix, es treballa per tal que els familiars puguin realitzar visites als residents en les condicions òptimes de seguretat.

El centre continua aplicant el pla de comunicació que s’ha vertebrat en tres eixos: videotrucada als familiars, informació sobre els canvis i funcionament del centre mitjançant grup de Whatsapp i informació telefònica segons l’estat de l’usuari. 

L’Ajuntament de Falset, per la seva banda, valora positivament aquesta notícia, alhora que lamenta, una vegada més, les nombroses pèrdues humanes que s’han produït i agraeix l’esforç que han esmerçat tots els professionals per a la superació del col·lapse sanitari.

El brot de COVID-19 aparegut la residència Les Vinyes el passat mes de setembre va causar 40 morts i el contagi de més d'un centenar de residents i una trentena de treballadors.

les vinyes

Vist: 1085