Butlletí informatiu 02-12-2020

L’Ajuntament de Falset ja treballa en l’aplicació de les noves mesures i restriccions establertes pel Govern de la Generalitat per fer front a la COVID-19. L’alcalde de Falset, Carlos Brull, ha explicat en declaracions a Ràdio Falset que s’ha incorporat una persona més al cos de guàrdies municipals i se n’ha reorganitzat els horaris per tal de col·laborar en el tancament perimetral del municipi durant els caps de setmana.

Així mateix, els agents cívics també seguiran amb la seva feina amb l’objectiu de “conscienciar a totes aquelles persones que no compleixin o no entenguin les mesures i poder-los explicar que són un bé per a tots”.

De la mateixa manera, l’Ajuntament de la capital dels Priorat també ha tancat instal·lacions esportives, com el camp de futbol o el pavelló, i el Teatre l’Artesana, que ajorna tota la seva programació. També la biblioteca Salvador Estrem i Fa veu molt restringida la seva activitat ja que només pordrà oferir el servei de préstec i devolució de llibres.

Finalment, l’Ajuntament ha establert el teletreball per a gran part dels seus treballadors i només ofereix serveis mínims de forma presencial.

Falset

Publicitat