Butlletí informatiu 25-11-2020

Falset Pot Més celebra que la Generalitat hagi decidit intervenir la residència Les Vinyes tot i que consideren que s’ha fet tard. La seva portaveu, Maria Jesús Sánchez, explicava en declaracions a Ràdio Falset que “estem decebuts perquè ja fa setmanes que la situació al centre s’anava agreujant i la intervenció arriba quan, malauradament, ja hem hagut de lamentar diverses morts”.

Amb tot, Sánchez va explicar que volen ser propositius i que creu “que hem de sumar esforços entre tots per resoldre la situació”. Així mateix, va anunciar que portaran la qüestió al Parlament de Catalunya i que no descarten exigir responsabilitats polítiques un cop la situació estigui estabilitzada.

Una vegada més, la portaveu de Falset Pot Més va voler transmetre el seu “escalf” a les famílies i als treballadors de la residència i va anunciar també que han posat un advocat a disposició dels familiars “per tal que se sentin acompanyats”. Així, va tornar a reivindicar la necessitat de crear una plataforma d’afectats del brot de COVID-19 a la residència Les Vinyes.

les vinyes

Publicitat