Imprimeix

El brot detectat el passat dijous a la Residència Les Vinyes de Falset s’ha fet més gran un cop realitzades proves PCR a tots els treballadors i usuaris del centre. L’Ajuntament de Falset ha comunicat aquest dilluns que s’han confirmat 17 casos positius per COVID-19, dels quals 11 corresponen a residents i 6 a empleats (ja confinats als respectius domicilis, situats en diversos municipis de dins i fora de la comarca del Priorat).

Des de la residència, per la seva banda, també han informat que el centre ja ha pres totes les mesures de desinfecció i aïllament de les persones afectades que estableixen els protocols sanitaris.

Pel que fa a la situació epidemiològica de la COVID-19 a la comrca del Priorat, actualment l’índex de risc de rebrot puja una mica i se situa en els 238, 53 punts. Així mateix, amb dades de fins a fa 3 dies, s’han confirmat 9 casos positius, que eleven a 86 el total de persones afectades per la pandèmia al Priorat des del mes de març.

A més, segons les dades del Departament de Salut, cal destacar que hi ha dos pacients que actualment requereixen d’ingrés hospitalari. Per municipis, l’índex de brot és molt al al Molar (995,67), Ulldemolins (974,03), Falset (329,33), Marçà (288,6) i Cornudella (136,63). Així mateix, en els darrers 7 dies s’han detectat 4 postius a Falset, 3 al Molar i a Ulldemolins, 2 a Marçà i 1 a Cornudella.

les vinyes banner

 

Vist: 239