Imprimeix

L’Ajuntament de Falset ha informat aquest dijous la detecció de set casos positius per COVID-19 a la Residència Les Vinyes. Sis dels positius detectats corresponen a treballadors i un positiu correspon a un resident. És per aquest motiu que demà divendres es realitzaran proves PCR a tots els residents i es coneixeran els resultats de les proves fetes als treballadors del centre.

L’Ajuntament de Falset reitera la seva crida a la responsabilitat de la ciutadania i dels establiments de la població, a fi de seguir amb rigor les mesures de prevenció i seguretat per fer front a la propagació virus.

Malgrat tot, la situació epidemiològica de la COVID-19 a la comarca del Priorat ha millorat notablement durant els últims dies. El risc de rebrot continua sent alt tot i que ha passat dels 648,17 punts de la setmana passada als 183,68 actuals.

Així mateix, amb dades de fins a fa 3 dies, s’han confirmat 8 casos positius, que eleven a 73 el total de persones afectades per la pandèmia al Priorat. A més, segons les dades del Departament de Salut, cal destacar que hi ha un pacient que actualment requereix d’ingrés hospitalari.

Per municipis, l’índex de brot és molt alt al Molar (5925,93), Ulldemolins (432,9), Poboleda (365,13), Falset (154,31), Cornudella (151,81) i Cabacés (143,82). El Molar també és el municipi que ha registrat més positius la darrera setmana (7), mentre que a Falset se n’han detectat 4, a Ulldemolins 3 i a Cornudella 2. També 1 a Cabacés i 1 a Poboleda.

les vinyes banner

Vist: 1359