Informatiu cap de Setmana 25-09-2021

L’Ajuntament de Falset informa que els darrers dies s’han registrat 12 positius per Covid-19 al municipi, segons dades oficials del departament de Salut de la Generalitat. Els positius dels darrers dies han dut el departament de Salut a practicar un elevat nombre de proves PCR a Falset, en seguiment dels casos detectats. Les persones afectades i el seu entorn han d’estar aïllades als respectius domicilis, i així els ho han comunicat les autoritats sanitàries.

Aquest augment de casos ha fet disparar el risc de rebrot a la comarca del Priorat que en l’última setmana s’ha enfilat fins als 482,68 punts I es troba actualment, en un nivell molt alt.

Davant aquesta situació, l’Ajuntament de Falset reitera la necessitat de complir totes les mesures higièniques i de seguretat, i fa una crida a la responsabilitat ciutadana. Alhora, el consistori insisteix en què és fonamental limitar la interacció social i restringir les trobades fins a un màxim de 10 persones. A més, afegeix, que és un exercici de responsabilitat que fem complir aquestes mesures als nostres fills i filles.

Finalment, des de l’Ajuntament es demana confiança en la informació oficial i evitar fer interpretacions alarmistes davant dades estadístiques poc contextualitzades.

Des de l'inici de la pandèmia ja s'han detectat a la comarca del Priorat 56 positius per COVID-19. La gran majoria a Falset (30), però també al Masroig (5), Poboleda (3) o el Molar (3).

Falset

Publicitat