Informatiu cap de Setmana 01-08-2020

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha renovat el seu equip comarcal al Priorat amb l’objectiu d’afavorir el major nombre possible de candidatures d’ERC-AM per a les properes eleccions municipals i l’increment de persones de la comarca vinculades, com a militants o amigues, al projecte del partit. La Federació Comarcal va celebrar el congrés per escollir la nova executiva el passat divendres al vespre a Poboleda, on la militància va donar el seu suport a la candidatura encapçalada per Àngel Cortadelles, que en serà el president durant els propers quatre anys.  

Cortadelles, reusenc afincat a Cornudella, ha desenvolupat la pràctica totalitat de la seva carrera professional en les administracions públiques catalanes i una petita part en la gestió d'entitats del tercer sector. Actualment és el gerent del Districte Administratiu i director del programa per a la posada en funcionament de la primera fase del projecte Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya.  

Amb la voluntat d’articular discurs i activitat política en l’àmbit de la comarca del Priorat, Àngel Cortadelles i el seu equip proposen un pla de treball a portar a terme fins el moment de les properes eleccions municipals, l’any 2023. El pla preveu, entre d’altres aspectes: “fomentar la definició de polítiques consensuades d’interès local i comarcal amb una visió estratègica; fer més visible i present la comarca del Priorat a nivell de la Regional i la Nacional del partit; promoure la transparència i la participació com a eixos clau de l’acció política per guanyar credibilitat entre la ciutadania, amb l’organització d’activitats divulgatives, participatives i de debat; i fomentar la comunicació política i la presència del partit a la comarca per difondre, aplicar i defensar la política d’Esquerra Republicana, apropant el projecte a la ciutadania amb la implementació d’eines web i xarxes socials”.  

El nou president comarcal assegura que cal “generar una dinàmica de coordinació i suport entre tots els membres de les candidatures d’ERC-Acord Municipal presentades als diferents ajuntaments de la comarca, tant els que han resultat escollits com a regidors com els que no, i tant els que estan a govern com a l’oposició”.

erc priorat

Publicitat