Informatiu cap de Setmana 01-08-2020

L’Ajuntament de Falset vol posar en marxa en un espai de coworking, per la qual cosa fa una crida a tots aquells que puguin estar-hi interessats a  contactar amb el consistori. Segons quin sigui l’interès entre la ciutadania, el projecte pot prendre una dimensió o una altra.

El coworking és un espai ampli i ben equipat que permet treballar amb comoditat i compartir l’oficina amb d’altres emprenedors/es i així, a més de compartir un espai físic, es comencen a crear sinergies i a compartir idees amb d’altres empresaris (networking), i a un preu inferior i més econòmic que el despatx privatiu tradicional. En aquest sentit, un espai de coworking pot facilitar la constitució de noves empreses així com la supervivència i el creixement de les empreses durant els primers anys de vida, posant a la seva disposició una infraestructura d’espais i serveis avançats, amb suport tècnic expert en gestió empresarial.

Els espais d’allotjament empresarial són utilitzats, principalment, per empreses amb base tecnològica i d’innovació i per professionals independents i creatius, establint-se diferents tarifes en funció de la periodicitat i l’ús.

L’alcalde de Falset, Carlos Brull explicava “aquest és un moment que també ofereix oportunitats de fomentar un altre tipus d’emprenedoria que pugui impulsar iniciatives i negocis al món rural, i que contribueixi a fixar la gent al territori i fins i tot pugui ser un atractiu per captar nous veïns i veïnes”.

coworking

 

Publicitat