Imprimeix

El Teatre l’Artesana de Falset reprendrà la seva activitat amb la projecció de Carmen, de Bizet, en el marc del cicle Liceu a la Fresca el proper 20 de juny,. La regidora de cultura del consistori falsetà, Rosa Poy, afirmava que “és una satisfacció que després de l’estat de pandèmia poguem anunciar que el Teatre l’Artesana pugui projectar l’òpera Carmen”.

Poy també explicava, que se seguiran totes les instruccions establertes a la fase 3 del procés de desescalada. Així doncs, és limitarà l’aforament al 50%, unes 200 localitats, i les entrades s’hauran de comprar amb antelació a l’Ajuntament ja que, d’aquesta manera, s’assignaran les butaques prèviament.

Com tot, el Teatre l’Artesana va veure afectada la seva programació a causa de la Covid-19. Ara es reprèn de forma puntual amb la vista posada al setembre, on el consistori espera poder restablir una programació estable al teatre. “El nostre desig i la nostra intenció es tornar a obrir al setembre amb una temporada estable, però dependrà de com evolucioni la situació”, afirmava la regidora de cultura.

També resta pendent l’obertura del Castell de Falset- Museu Comarcal que, segons Rosa Poy, serà en breu “en breu perquè el pla de reobertura ja està complet i els museus ja poden obrir portes en aquesta fase 3”.

cartell liceualafresca

Vist: 682